Disclaimer - BCMQuiz
Disclaimer
DISCLAIMER
DISCLAIMER
DISCLAIMER
Voorwaardelijkheidsverklaring

Home   |  Disclaimer

Belangrijk om te weten!

Disclaimer

Alle informatie op deze website – bcmquiz.nl – is gepubliceerd in goed vertrouwen en alleen voor algemene informatiedoeleinden. BCMQuiz geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u vindt op deze website (bcmquiz.nl), is strikt voor uw eigen risico. BCMQuiz is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven om alleen kwaliteitsvolle links naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in van alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat wij de kans hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Wees u er ook van bewust dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben waarover wij geen controle hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun algemene voorwaarden controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming
Door onze website te gebruiken, stemt u in met onze disclaimer en de voorwaarden ervan.

Update
Indien wij dit document bijwerken, wijzigen of veranderingen aanbrengen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.

Mocht u problemen ondervinden op onze website, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar . Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

loader
Top